Senaste nytt från BST Teknik AB

Var med och följ våra nya och pågående projekt

Vi arbetar alltid i stora projekt under flera års tid.

Ny medarbetare till BST Teknik Öst AB

Peter Nyanställd Medarbetare

Nu har vi fått en ny medarbetare på BST Teknik Öst. Linus MElchiorsen börjar som uppdragsledare/projektör på vårat nyöppnade kontor på Junkersgatan 1, Linköping där vi sitter tillsammans med Projektteknik AB. (Nystartad elkonsult).
Linus har jobbat med sprinkler i 6 år. Kommer senast från Sweco Systems i Linköping. Linus kommer jobba som uppdragsledare samt projektör från start. Linus har även stor vana med 3D-projektering.

Vi hälsar Linus varmt välkommen.

Nya vårdcentrum

Peter Etablering Entreprenad

BSTAB teknikkonsultverksamheten Nyhet

Objektet avser nybyggnad av Finspångs nya vårdcentrum inklusive rivning av befintliga byggnader inom området. Entreprenaden kan komma att utökas med vissa arbeten avseende kringliggande gator och parkeringar. Nybyggnationen är ca 17000 m2 i fem plan med plats för verksamheterna läkarmottagning, lab, barnavårdcentral, barnmorskemottagning, barn- och ungdomsmottagning, specialistsköterskemottagning, slutenvårdsrehab, utredningsenhet, LAH och närvårdsavdelning.

Vi projekterar sprinklerinstallationer för en samverkan entreprenad tillsammans med BST AB. Beställare är NCC Buildning.

Projekteringen är påbörjad och beräknas framgå till våren 2018.

Uppdragsledare är Peter Eriksson